Tasarımcılardan Ezberbozan Galaxy S8 Edge Konsepti

Samsung, başarılı satışlarının keyfini çıkartırken tasarımcılar tarafından Güney Koreli üreticinin bir sonraki üst seviye telefonu Galaxy S8 Edge konseptini oluşturmayı başladı. En dikkat çekici tasarım Steel Drake tarafından yapılan çalışma oldu. İşte detaylar!

galaxy-s8-edge-konsept

Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge modelleri ile güzel satış rakamları yakalamayı başaran Samsung, bu başarısının keyfini sürerken teknoloji tasarımcıları boş durmuyor. Son çıkan ürünlerinden sonra piyasaya sürmeyi hedefledikleri Galaxy S8 Edge konsept tasarımları tasarlanmaya başladı.

Steel Drake tarafından tasarlanan Galaxy S8 Edge konsepti oldukça etkileyici gözüktüğünü söyleyebiliriz. Tamamı metal kasadan oluşan tasarımda, sınırları biraz zorlayacağı benziyor.  Samsung tarafından fiziksel home butonunu kaldırmasından sonra ünlü tasarımcı da çalışmasında sınırları zorladı. Tasarımında oldukça ileriye giden Drake, ekran çerçevesi yok denecek incelikte bir tasarım ortaya çıkardı.

galaxy s8 edge konsepti

Standart olarak görmeye alıştığımız Samsung logosu da, üst kısımdan alt çerçeveye konumlandı. Ayrıca arka üst kısıma yerleştirilen projeksiyon ise, konsept tasarımının dikkat çeken en büyük detayı. Telefonun köşelerinde kullanılmış parlak kasa çerçeve ise son derece şık olduğu da bir gerçek.

Konsept tasarımlar çoğu zaman gerçeklikten uzak olduğu kaçınılmaz bir gerçek fakat, Samsung’un yeni cihazlarından sonra tasarımsal olarak sınırları zorladığını söyleyebiliriz. Bu tasarımdan esinlenerek bir tasarım sergilerse, çok ciddi anlamda fark yaratacağı da ortada.

Bilmeyen ziyaretçilerimiz için tekrar belirtelim, konsept tasarımlar üretici firmaların haricinde kişisel olarak tasarlanan tasarımlardır. Resmi olarak duyurulmayan tasarımlara itibar etmemenizi öneririz.

samsung-galaxy-s8-edge4

 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.