Sızdırılan Samsung Posteri, Galaxy Note 7’nin Habercisi Mi?

Sızdırılan Samsung Posteri, Galaxy Note 7'nin Habercisi Mi?

Samsung, ciddi bir pil hatası nedeniyle patlamalara sebep olan Galaxy Note 7 cihazını ülkemizde dahil olmak üzere tüm dünyada apar topar toplamıştı. Yaşanan bu talihsiz olayların sonucu Güney Kore’li Samsung’u büyük bir zarara uğratmış ve tüm dünyadaki marka imajını zedelemişti.

Aşağıdaki reklam posteri Çin’in Weibo isimli sosyal medya sitesinde paylaşıldı. Firma tarafından şu ana kadar yapılan bir açıklama mevcut değil fakat birkaç aydır Samsung’un Galaxy Note 7 cihazlarındaki sorunu giderip, farklı bir isimle çıkaracağı söylentileri dolaşıyordu. İddialar arasında Samsung’un, Galaxy Note 7 isimli cihazı Galaxy Note 7R ismiyle süreceği yer alıyordu. Son iddialar ve internete sızan posterden sonra cihazın Note 7 FE adıyla satışa sunulacağı olası ihtimalleri yükseltti.Samsung Galaxy Note 7'nin Çin'de sızdırılan afişi

Geçtiğimiz günlerde yeniden satışa sunulacak olan modellerin fiyat olarak yüzde 50 daha ucuz olacağı iddia edilmişti. Fakat bu konu hakkında Samsung’tan herhangi bir doğrulama ya da yalanlama gelmedi.

Son olarak, yukarıda test sonuçları yer alan yenilenmiş Galaxy Note 7’nin, asıl adıyla Galaxy Note FE, ele geçirilen raporlara göre 3,500 mAh’lik bir batarya yerine daha küçük ve güvenli 3,200 mAh’lik bir batarya ile geleceğini ve 7 Temmuz tarihinde satışa çıkacağını da belirtmek istiyoruz.

 Galaxy Note 7 Fun Edition Özellikleri (Muhtemel)Samsung Galaxy Note 7 FE Özellikleri

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.